Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aparitii in reviste!

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 188
Data de inscriere : 12/01/2008
Varsta : 32

Aparitii in reviste! Empty
MesajSubiect: Aparitii in reviste!   Aparitii in reviste! Icon_minitimeLun 6 Oct 2008 - 0:08

----->>>Animal x au aparut in Revista: Glossy Magazine

------->>>interviul din revista:

Săptămâna trecută, am fost anunțati de către Media Pro Music că joi la Muzeul Aviației avea să se desfășoare shootingul pentru coperta noului album Animal X. Era clar și pentru noi și pentru DivercityCafe] că un asemenea eveniment nu trebuie în nici un caz ratat. Indiferent de ploaia și frigul de afară! Ne-am întâlnit acolo cu aceeași 6 băieți super simpatici și complet lipsiți de fițe dintotdeauna. L-am luat deoparte pe Hienă și am discutat despre noul material, industria muzicală, presă, fani și modă:

Pregătiți ceva nou..???????
Da, un album nou, un hit nou, un album cu 10 piese, stilul rock, rock’n’beat…

Să înțeleg că vă schimbați puțin stilul…
Da, l-am schimbat. Am început schimbarea de stil de vreo trei ani. Ținând cont că și anul trecut am luat premiu pentru “Best Rock” la Bacău alături de Zdob și Zdup, da…

Apropo, ce-ați mai făcut în timpul ăsta în care n-ați mai apărut?
Am lucrat, am avut treabă… Activitate artistică care nu are neapărat legătură cu ce se întâmplă în monden.

Ești de părere că dacă activitatea artistică nu are neapărat legătură cu mondenul, nu e atât de intersantă pentru presă?
Nu pot fi de partea celor care citesc revístele, dar în general lumea te măsoară “Ah, n-ai mai apărut la televizor înseamnă că nu mai exiști’.

Ce vreți să oferiți publicului?
Ceva nou. ALTCEVA! Nu am venit noi să inventăm roata, dar cred că în peisajul muzical actual este loc și de altceva.

Care cam cum va suna?
Care sună cam cum sună albumul nostru nou, la care am lucrat trei ani.

Primul single?
Primul single este un slow, o baladă care se numește “Nisip purtat de vânt”. Numele acesta -romantic altminteri - a fost ales de către Țapu’.

E cam îndrăzneț să începeți cu o baladă… ca prim single…
Nu e întrăzneț. E chiar rețeta clasică. Crede-mă pe cuvânt…

De obicei oamenii se așteaptă de la trupe de genul ăsta…
Nu știu… De care gen? Ca să ne-nțelegem…

Rock, r’n’b, genul de muzică mai mișcată…
Păi e mișcat, dar dacă te uiți așa prin public și îi întrebi de Metalica ce știu, știu doar de « Nothing Else Metters »…

Când vă vedem și live ?
Ne văd live de trei ani de zile.

Știu, dar în contextul ăsta… în contextul noului album…
În contextul nou or să ne vadă la concertele noi. Noi avem săptămână de săptămână concerte și ne-au văzut fanii peste tot prin țară. Noul stil îl cunosc fanii și l-au asimilat foarte bine. De asta ne dă curajul să venim cu un album nou în direcția asta atât de… De fapt nu e nici groove măcar.

De ce Media Pro?
Pentru că Media Pro ne-a oferit condițiile care ne plac.

Sunt probleme în zona asta? Casele de discuri încercă să intervină în activitatea artiștilor?
Sunt probleme în industria muzicală care nu țin de o casă de discuri sau alta. Sunt valabile în industria muzicală din toată lumea.

Voi cât de liberi sunteți?
Noi ne facem muzica și nu ni se impune absolut nimic. Noi predăm albumul, casa de producție ascultă și spune dacă îi place sau nu. Bine-nțeles că le-a plăcut și mergem mai departe…Producția muzicală se întâmplă la dispoziția mușchiului nostru de artiști…

Fashion-victims sau trand-setters?
Trand-setters! Nu suntem fashion victims… Nici trand setters… Just natural…

Să fim serioși!
Am trecut prin toate etapele…

Care este etapa actuală?
Etapa actuală e să fim cât mai naturali; nu ne interesează trandurile, fírmele și fițele. Considerăm că lucrurile cool vin din interior.

Toată povestea asta e un pachet: imaginea, muzica, totul se leagă…
Da. Știi ce e mișto la noi? Că nu este nevoie să inventăm povești. Noi locuim împreună, suntem o gașcă de prieteni care ne știm de când eram mici, activitățile sunt împreună… Mâncăm, gătim, ne batem, facem muzică… E o chestie foarte mișto și foarte antrenantă. Nu e doar imagine… “Știi ‘stai să mă gândesc cum să fiu”. La noi totul e natural.

Crezi că în România trupele, artiștii au fani sau pur și simplu oamenii ascultă muzică?
Nu, noi chiar avem fani! Ținând cont că dacă avem concert de exemplu la Oradea vin fanii din Iași, din București… vin la fiecare concert, în fiecare săptămână. Eu asta cred că înseamnă mai mult decât fani. Aud foarte multe trupe care vorbesc de fani, dar trebuie să le aduc aminte că habar nu au ce însemnă.

In ce relații sunteți cu fanii?
Foarte bune! Și noi de asta ne-am permis să ne retragem din monden, înțelegi? Pentru că noi relația cu fanii am menținut-o. Ei știu tot timpul ce facem noi, care este situația cu albumul, care sunt pașii, unde mergem, unde cântăm, ce facem…

Cum reușiți să fiți vedete dacă nu aveți fițe? Explicați-mi și mie că nu înțeleg…
Noi nu suntem vedete, suntem artiști. Există o diferență categorică între vedete și artiști. Noi suntem la sectorul artiști… Vedete sunt… cine sunt.

Vorbeam mai devreme despre monden. Credeți că presa devine interesată de mondenități când vedeta nu are ce oferi pe plan profesional și atunci despre ceva trebuie să scrie, sau dimpotrivă, când ajunge atât de sus pe plan profesional încât devine interesantă și viața privată?
Presa scrie despre lucruri care trebuie să vândă. Acum depinde și ce lași să se vadă. Dacă umblii cu chiloții pe afară și sunt murdari și te aștepți să nu scrie nimeni despre asta, treaba ta. Dacă vrei să faci paparazzi te duci la Dorobanți. Acum depinde de calea pe care o alegi. Noi n-am fost deranjați de paparazzi… Poate na, n-om fi noi atât de mari vedete. Dar cred că dacă vrei să eviți anumite chestii chiar poți.

În ce relație sunteți cu presa?
Foarte bună. Pentru că a fost un respect reciproc de la bun început. Au înțeles foarte clar cum suntem și au înțeles că în afară de cum suntem - că suntem tâmpiți si așa cum suntem - n-au ce să găsească. Așa că sapă în alte curți. Noi nu suntem decât artiști.

Interviu cu Animal X in Revista: Divercity Cafe.

----->>>>Animal X au fost defapt in atentia fanilor mereu, atat in perioada lor foarte promovata cat si in cea in care s-au dedicat numai asculatorilor lor. Ei bine iata ca s-au decis sa iasa din nou din carapacea mediatica si sa semneze cu Media Pro pentru un nou album pe care si l-au creat singuri fara interferente din partea casei de discuri.

Baietii au decis sa revina pe piata muzicala cu un nou album ce va cuprinde 10 piese in stilul rock, rock-n-beat continuand astfel schimbarea ce au inceput-o inca de acum 3 ani. Si-au propus sa ofere publicului ceva nou, in peisajul actual muzical fiind loc de mai mult. Iar primul single promovat va fi o balada, o piesa slow ce poarta numele de Nisip purtat de vant, ei avand curaj sa iasa pe piata cu acest nou album doar datorita suportului din partea fanilor pe care au ocazia sa-i intalneasca saptamanal la concerte..
Sus In jos
https://animalx.all-up.com

Aparitii in reviste!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Aparitii la Tv
» Aparitii la Radio

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Media :: Aparitii-
Mergi direct la: